Zuinige elektrische verwarming

Bent u op zoek naar een zuinige elektrische verwarming? Dan is Ferroli in Breda dé specialist voor u. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkelen en produceren van diverse vormen van verwarming. Door te kiezen voor een warmtepomp of warmtepompboiler kunt u op een energiezuinige manier gebruikmaken van verwarming in uw pand of woning. Bekijk ons uitgebreide aanbod online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Een zuinige elektrische verwarming voor bij u thuis

Is uw verwarmingsinstallatie toe aan vervanging of wilt u graag overstappen naar een zuinige elektrische verwarming? Dit is met de producten die ons bedrijf voert zeker mogelijk. U vindt bij ons een ruim aanbod aan zuinige elektrische verwarming. Wat maakt elektrische verwarming zuigen? Door niet alles direct in verwarming te stoppen maar in het onttrekken van warmte uit een bron levert een KW meer op dan dat deze kost! Benieuwd hoe dit kan? Lees dan meer in onze warmtepomp brochure. Uw gasverbruik neemt, bij het vervangen van uw cv-ketel, vaak al met 75% af. Naast zuinige elektrische verwarming kunt u bij ons verwarmingsbedrijf ook terecht voor andere vormen van verwarming en koeling, zoals:

Omnia M warmtepomp met Egea warmtepompboiler

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Bestel uw energiezuinige verwarming vandaag nog

Wilt u gebruikmaken van zuinige elektrische verwarming? Bekijk dan het beschikbare aanbod in onze webshop en kies welke modellen u het meest aanspreken. Vraag nu een offerte aan bij één van onze dealers! Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dealers? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag bij al uw vragen.

 

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.