Hybride cv-ketel

Bent u op zoek naar hybride verwarmingsmethoden met geintergreerde of zonder cv-ketel? Dan zijn wij hét bedrijf voor u. Ferroli in Breda is namelijk dé specialist in alles omtrent verwarmen, koelen en warmtepompen. U vindt bij ons zeker een hybride cv-ketel waarmee u uw woning op een duurzame manier kunt verwarmen. Bent u benieuwd welke modellen wij beschikbaar hebben? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Een hybride cv-ketel bestellen doet u bij één van onze bedrijven

Wilt u een hybride verwarmingsmethode voor uw huis met een duurzame cv-ketel? U vindt bij ons hiervoor een volledig geïntegreerde hybride cv-ketel. Deze cv-ketel gebruikt deels gas en elektriciteit zodat uw woning altijd op de meest energiezuinig manier verwarmd wordt, in vergelijking met een standaard cv-ketel. Omdat het warmtepomp gedeelte en het cv-ketel gedeelte altijd nauwkeurig communiceren kiest het apparaat altijd de meest efficiënte manier van verwarmen. Dit scheelt u al snel 60% op uw gasrekening. Naast een hybride cv-ketel kunt u bij ons verwarmingsbedrijf ook terecht voor andere verwarmingsmethoden, bijvoorbeeld:

Door gebruik te maken van een hybride cv-ketel kunt u bijdragen aan het milieu en ook nog eens zelf besparen in energiekosten.

Omnia S Hybrid C

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Vraag een offerte aan voor uw hybride cv-installatie

Wilt u gebruikmaken van een hybride cv-installatie van onze groothandel? Bekijk dan het beschikbare aanbod online en kies een ketel die aansluit op uw hybride verwarmingswensen. Vraag een offerte aan bij onze specialisten! Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze dealers? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag bij alle mogelijke vragen die u wellicht heeft.

 

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.