Ferroli

Warmtepompen

Wilt u een volledig elektrische warmtepomp kopen bij een professionele installateur? Ferroli in Breda werkt al ruim 25 jaar met warmtepomptechnologie en we zijn ook voorlopig nog niet van plan om te stoppen. We geven u graag antwoord op uw vragen, zoals, wat is een warmtepomp? Of is een warmtepomp iets voor u?

OMNIA M
Omnia S Hybrid C

split systemen

Omnia S/ST

Met een split warmtepomp systeem kunt u genieten van een efficiënte, veelzijdige en comfortabele verwarmings- en koeloplossing voor uw huis. Zowel met als zonder ingebouwde boiler

OMNIA M

monobloc

Full electric of Hybride Omnia M

Een monobloc warmtepomp is een alles-in-één verwarmingssysteem dat efficiënt warmte uit de buitenlucht haalt en deze direct naar uw huis transporteert. In tegenstelling tot een split warmtepomp heeft een monobloc systeem geen aparte binnen- en buiteneenheden.

Omnia S Hybrid C

hybride

Omnia S hybrid C

Met onze Omnia S hybrid C ervaart u het beste van beide werelden. Een warmtepomp met een geïntegreerde Cv-ketel die hem ondersteunt. Zo zijn er maar weinig beschikbaar!

EGEA + OMNIA M

Is een volledig elektrische warmtepomp kopen wat voor u?

Levert u al stroom terug, maar wilt u hier zelf gebruik van maken? Dan is een warmtepomp een goed idee. U regelt dan uw verwarming op een betrouwbare, comfortabele en milieubewuste manier. Een warmtepomp is op dit moment één van de meest duurzame en klimaatneutrale opties om uw woning te verwarmen. Daarnaast is een warmtepomp nog eens ontzettend efficiënt met de energie die hij gebruikt.

Koop uw waterpomp bij ons als installateur

Wilt u weten welke oplossing voor uw woning van toepassing is van ons als installateur van een waterpomp? Neem dan contact met onze technische groothandel op. Dan kijken wij samen met u naar een oplossing. Daarnaast kunt u ook onze dealers bekijken.

Wat is een volledig elektrische warmtepomp die u bij ons als installateur kunt kopen?

Ons verwarmingsbedrijf biedt diverse keuzes om een volledige elektrische warmtepomp te kopen. Een warmtepomp is ons geval een lucht- of waterwarmtepomp. Deze zet energie vanuit zijn omgeving om in warmte, waarmee uw woning verwarmd wordt. Bij een lucht- of waterwarmtepomp gebruikt de unit dus elektriciteit om extra energie uit de lucht te onttrekken. Buitenlucht zelf is vaak te koud om direct mee te verwarmen, maar daar heeft de warmtepomp een oplossing voor. Door een beetje elektriciteit te gebruiken, kan de buitenunit de warmte uit de lucht opnemen en deze verder opwarmen met behulp van een compressor om vervolgens aan u de gewenste temperatuur te leveren.

Omnia H full Electric warmtepomp

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN WARMTEPOMP?

GOED VOOR HET MILIEU

Een warmtepomp die op groene stroom draait is CO2-neutraal en milieu vriendelijk 

gOED VOOR UW PORTeMONnEE

Heeft u al zonnepanelen liggen en levert u terug? Dan kunt u nu uw eigen stroom voor uw warmtepomp gebruiken

Koelen en verwarmen

Verwarmen in de winter en ook nog eens koelen in de zomer is mogelijk met uw warmtepomp

gEBRUIK DE LUCHT ALS WARMTEBRON

Zet met behulp van een beetje elektriciteit lucht met uw warmtepomp om in een comfortabele woning

oNDERHOUDS VRIENDELIJK

Uw warmtepomp is duurzaam in gebruik van materiaal

zEER EFFICIËNTE VERWARMING

Met een SCOP van meer dan 4.5 zijn onze warmtepompen zeer efficiënt bij het verwarmen van uw woning

Waar moet u om denken bij het aanschaffen van een warmtepomp?

NIET GESCHIKT VOOR IEDER HUIS

Een warmtepomp is een systeem met een lage wat tragere verwarming. Hierdoor helpt het als het huis een hoger energielabel heeft. 

RUIMTE

Niet iedereen heeft de ruimte om een buitenunit te plaatsen. Denk aan een flat met een klein balkon

Aanschaf kosten

De aanschaf kosten zijn vaak wel hoger dan die van een Cv-ketel. Dit wordt weer gecompenseerd door de ISDE-subsidie

EGEA + OMNIA M

Full Electric

Bij Ferroli hebben wij 3 Full-electric warmtepomp oplossingen.  De Omnia- S, ST en de Omnia M. De Omnia S is een super stille full electric split warmtepomp die uit een binnen- en buitendeel bestaat, dit in tegenstelling tot een Monoblock warmtepomp zoals de Omnia M, welke uit één (buiten)unit bestaat. De Omnia ST heeft ook nog eens een geïntegreerde boiler in de binnenunit!  

Wanneer u eraan denkt om een warmtepomp toe te voegen aan een bestaand systeem en u twijfelt, is het verstandig om in overleg met de installateur deze keuze te maken. Iedere situatie is namelijk weer anders.

Omnia H full Electric warmtepomp

Hybride oplossing

Een hybride toestel is vaak de oplossing als u nog niet helemaal van het gas af wilt of kan. Door een CV-ketel en monoblock warmtepomp te combineren tot één systeem ondervindt u het beste van beide werelden. Vaak hoort men dat bij een oud huis geen warmtepomp te gebruiken is, nu is daar de hybride installatie voor. Speciaal hiervoor is de Omnia S Hybrid C ontwikkeld. Wanneer de warmtepomp voor het verwarmen het niet meer alleen redt,  stuurt deze een signaal naar de CV-ketel om de warmtepomp te ondersteunen. Als u huis redelijk geïsoleerd is zal de warmtepomp voor het grootste deel van het jaar alleen het werk aankunnen. Komen de wintermaanden er weer aan dan is daar de CV-ketel voor ondersteuning