Hybride verwarming met warmtepomp

Bent u op zoek naar hybride verwarmingsmethoden met een warmtepomp? Dan zijn wij hét bedrijf voor u. Ferroli in Breda is namelijk dé specialist in alles gerelateerd aan warmtepompen en verwarming. U vindt bij ons zeker een hybridewarmtepomp of een warmtepomp die geschikt is voor de hybride situatie waarmee u uw woning op een energiezuinige manier kunt verwarmen. Bent u benieuwd welke modellen wij beschikbaar hebben? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Hybride verwarmingsmethoden voor uw woning met een warmtepomp

Wilt u een hybride verwarmingsmethode voor uw huis met een waterpomp? U vindt bij ons hiervoor een hybride warmtepomp, de Omnia M en de Omnia S. Deze warmtepompen kunt u toepassen bij vervanging of toevoegen aan bijna elk bestaand systeem.  Een warmtepomp is dé manier om uw woning energiezuinig mee te verwarmen. Hierdoor hoeft u zich een stuk minder zorgen te maken over het energieverbruik tijdens de koude maanden. Naast een hybridewarmtepomp kunt u bij ons verwarmingsbedrijf ook terecht voor een andere soort warmtepomp en onderdelen, zoals:

Met behulp van een hybride verwarmingsmethode, zoals een waterpomp, kunt u bijdragen aan het milieu en ook nog eens zelf besparen in energiekosten.

Omnia S Hybrid C

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Bestel uw hybridewarmtepomp bij onze dealers

Wilt u gebruikmaken een hybride verwarmingsmethode, zoals een warmtepomp? Bekijk dan het beschikbare aanbod online en kies de hybridewarmtepomp die past bij uw woning. Vraag een offerte aan bij een Ferroli-dealer! Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze dealers? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag bij alle vragen die u heeft.

 

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.