Ferroli Nederland

OMNIA M
LUCHT/WATER WARMTEPOMP

OMNIA M 3.2 kan worden gecombineerd en geïntegreerd met bijna elke ketel in de markt (hybride opstelling). Het controle systeem van het apparaat meet met behulp van de buitentemperatuur welke van de apparaten ten alle tijden de beste efficiëntie voor verwarming en/of sanitair warm water levert. Hierop zal het controle systeem de meest efficiënte unit kiezen en gebruiken voor het leveren van sanitair warm water en het verwarmen van uw huis.

OMNIA M

Omnia m warmtepomp
N

Simpele installatie op uw huidige systeem

N

Zeer hoge ISDE-subsidie

N

Fluister stil!

N

Geen STEK noodzakelijk

LUCHT/WATER WARMTEPOMP

Bij Ferroli zijn we zeer trots op onze warmtepomp oplossing. Wij helpen u dan ook graag verder in het proces van het zoeken naar de juiste warmteoplossing voor uw huis. Mocht dit nou een bestaande of nieuwe situatie zijn. 

OMNIA M

Lucht/water warmtepompen van Ferroli gebruiken een schone technologie die in staat is tot wel 79% van de energie die voor het
wooncomfort nodig is, uit de buitenlucht te halen. Lucht/water warmtepompen van Ferroli zijn ontworpen om te koelen in de zomer,
verwarmen in de winter en/of het hele jaar door sanitair warm water te leveren.

VANAF €2700 ISDE SUBSIDIE

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen?

”Door de warmtepomp bij u huidige systeem toe te voegen heeft u de zekerheid van gas en de slimme technologie van de warmtepomp om het meeste werk op te vangen” 

79% van de energie uit de buitenlucht

4, 6, 8, 12, 14 en 16 KW versie

N

Anti vries bescherming zonder het toevoegen van Glycol

r

Één van de scherpste prijs/kwaliteit verhoudingen op de markt

Brochure

Meer weten over de Omnia M lucht/water warmtepomp? Kijk dan eens in onze brochure

dE VOORDELEN VAN DE OMNIA M lucht/water warmtepomp

Maximale ISDE-subsidie

Vanaf €2700 tot wel €3900 ISDE-subsidie door de hoge energieklasse!

Rond de 5 COP

Dit betekend dat de warmtepomp 1 Kw energie van u veranderd in 5 Kw aan warmte voor uw woning.

Gemakkelijk te integreren met een bestaand systeem

De Omnia M kan worden gecombineerd en geïntegreerd met elke bestaande cv ketel in de Nederlandse markt, samen met uw installateur zorgen wij voor de best passende oplossing.

DC-inverter technology

Koelen of verwarmen, het kan tegenwoordig allemaal met een warmtepomp.

Duurzame oplossing

Als u geen fossiele brandstoffen gebruikt voor het opwekken van uw elektriciteit is de warmtepomp totaal milieuvriendelijk 

Nieuwste technologie

Bij Ferroli kijken we altijd verder. Daarom zijn wij ook al 25 jaar een grote speler binnen het warmtepomp segment. 

omnia m in het kort:

Deze serie lucht-water-warmtepompen maakt gebruik van ecologisch R32-gas met een lage milieu-impact, voldoet aan de behoeften om te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Geschikt voor kleine en middelgrote woningen tot commerciële gebouwen.

Alle units zijn geschikt voor een buitenopstelling en omdat ze water tot 65 °C kunnen produceren, zijn ze geschikt om te verwarmen via straling (ventilatorconvectoren en radiatoren), maar ook voor de indirecte productie van sanitair warm water via een externe boiler of wisselaar.

De units kenmerken zich door het gebruik van een DC inverter compressor die het geleverde vermogen moduleert waardoor u minder energie gebruikt. Deze wordt compleet geleverd met een Hydromodule die is samengesteld uit alle essentiële
componenten voor een snelle en veilige installatie.

De units worden gekenmerkt door een hogere energie-efficiëntie(A+++) en lage operationele geluidsniveaus waardoor ze als een full electric oplossing kunnen worden toegepast of in combinatie met andere energiebronnen, zoals met extra elektrische kachels of een CV-ketel (hydride opstelling).

DE MEESTE DUURZAME OPLOSSING

De combinatie Omnia M warmtepomp met de Egea LT/HT warmtepompboiler is de meest duurzame manier om van het gas af te gaan.

Door de combinatie hoeven we de Omnia M warmtepomp niet in te zetten om sanitair water op te warmen. Concreet betekent dit dat de (Omnia m) warmtepomp tussen april en oktober in 75% van de tijd NIET in bedrijf komt! 

2x ISDE-subsidie

Meest toegepast

Ready to get started?

Neem met ons contact op of zoek zelf een Ferroli dealer!

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.