Ferroli Nederland

OMNIA M
LUCHT/WATER WARMTEPOMP

OMNIA M 3.2 kan worden gecombineerd en geïntegreerd met bijna elke ketel in de markt (hybride opstelling). Het controle systeem van het apparaat meet met behulp van de buitentemperatuur welke van de apparaten ten alle tijden de beste efficiëntie voor verwarming en/of sanitair warm water levert. Hierop zal het controle systeem de meest efficiënte unit kiezen en gebruiken voor het leveren van sanitair warm water en het verwarmen van uw huis.

Kortom, de OMNIA M 3.2 lucht/water warmtepomp biedt efficiënte, flexibele en comfortabele verwarming en sanitair warm water, terwijl het ook milieuvriendelijk is en kostenbesparingen oplevert.

OMNIA M

Omnia m warmtepomp
N

Simpele installatie op uw huidige systeem

N

Zeer hoge ISDE-subsidie

N

Fluister stil!

N

Geen STEK noodzakelijk

LUCHT/WATER WARMTEPOMP

Verwarm uw huis op een milieuvriendelijke en efficiënte manier!

Bij Ferroli bieden wij met grote trots onze warmtepomp oplossing aan. Of u nu op zoek bent naar een verwarmingssysteem voor uw bestaande woning of een nieuw project, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste warmteoplossing.

OMNIA M

Ontmoet de OMNIA M, onze lucht/water warmtepomp die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om tot wel 79% van de benodigde energie voor uw wooncomfort uit de buitenlucht te halen. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangename temperatuur in uw huis, of het nu winter of zomer is. De warmtepomp maakt water tot wel 65 °C en dit doet hij fluisterstil!  

VANAF €2700 ISDE SUBSIDIE

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen?

”Door de warmtepomp bij u huidige systeem toe te voegen heeft u de zekerheid van gas en de slimme technologie van de warmtepomp om het meeste werk op te vangen” 

79% van de energie uit de buitenlucht

4, 6, 8, 12, 14 en 16 KW versie

N

Anti vries bescherming zonder het toevoegen van Glycol

r

Één van de scherpste prijs/kwaliteit verhoudingen op de markt

Brochure

Meer weten over de Omnia M lucht/water warmtepomp? Kijk dan eens in onze brochure

dE VOORDELEN VAN DE OMNIA M lucht/water warmtepomp

Maximale ISDE-subsidie

Vanaf €2700 tot wel €3900 ISDE-subsidie door de hoge energieklasse!

Rond de 5 COP

Dit betekend dat de warmtepomp 1 Kw energie van u veranderd in 5 Kw aan warmte voor uw woning.

Gemakkelijk te integreren met een bestaand systeem

De Omnia M kan worden gecombineerd en geïntegreerd met elke bestaande cv ketel in de Nederlandse markt, samen met uw installateur zorgen wij voor de best passende oplossing.

DC-inverter technology

Koelen of verwarmen, het kan tegenwoordig allemaal met een warmtepomp.

Duurzame oplossing

Als u geen fossiele brandstoffen gebruikt voor het opwekken van uw elektriciteit is de warmtepomp totaal milieuvriendelijk 

Nieuwste technologie

Bij Ferroli kijken we altijd verder. Daarom zijn wij ook al 25 jaar een grote speler binnen het warmtepomp segment. 

omnia m in het kort:

De OMNIA M-serie lucht-water-warmtepompen biedt een compacte en milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Met behulp van het ecologische R32-gas met een lage milieu-impact zijn deze warmtepompen ontworpen om efficiënt te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Of u nu een kleine woning, een middelgroot huis of zelfs commerciële gebouwen heeft, de OMNIA M is geschikt voor verschillende toepassingen en past perfect in compacte ruimtes. Dankzij het compacte ontwerp kunt u genieten van alle voordelen van een warmtepomp, zelfs als u beperkte ruimte heeft.

Met de mogelijkheid om water te produceren tot 65 °C, kunt u de OMNIA M gebruiken voor verwarming via stralingspanelen, zoals ventilatorconvectoren en radiatoren, en voor de productie van sanitair warm water via een externe boiler of warmtewisselaar. Het compacte formaat van de OMNIA M betekent dat u flexibel bent in de plaatsing en installatie, zelfs in krappe ruimtes.

Ondanks het compacte formaat biedt de OMNIA M-serie een hoge energie-efficiëntieklasse (A+++) en lage operationele geluidsniveaus. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabele en stille werking, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Kies voor de compacte OMNIA M-serie en geniet van een efficiënte, milieuvriendelijke en ruimtebesparende verwarmingsoplossing voor uw huis of commerciële ruimte.

DE MEESTE DUURZAME OPLOSSING

De combinatie Omnia M warmtepomp met de Egea LT/HT warmtepompboiler is de meest duurzame manier om van het gas af te gaan.

Door de combinatie hoeven we de Omnia M warmtepomp niet in te zetten om sanitair water op te warmen. Concreet betekent dit dat de (Omnia m) warmtepomp tussen april en oktober in 75% van de tijd NIET in bedrijf komt! 

2x ISDE-subsidie

Meest toegepast

Ready to get started?

Neem met ons contact op of zoek zelf een Ferroli dealer!

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.