Warmtepomp zonder gas

Wilt u een warmtepomp op lucht en water kopen, zodat uw woning zonder gas verwarmd kan worden? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ferroli in Breda heeft namelijk jarenlange ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van energiebronnen die zowel kunnen verwarmen als verkoelen. Hier is een dergelijke warmtepomp een solide keuze om een woning zonder gas van warmte te voorzien. Bent u benieuwd welke modellen in ons assortiment beschikbaar zijn? Bekijk het beschikbare aanbod bij ons online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Een woning verwarmen met een elektrische lucht en water warmtepomp zonder gas

Wilt u dat uw huis van het gas af gaat? Dan is een warmtepomp zonder gas maar op lucht en water een goed alternatief. De warmtepomp gebruik namelijk elektriciteit om daarmee uit de lucht warmte te onttrekken. Door slimme technologie in componenten zoals de verdamper en compressor onttrekt de warmtepomp met een beetje elektriciteit een hoop energie uit de buitenlucht. De ventilator trekt warmte over de verdamper, met koelgas erin, heen. Het koelgas neemt de energie van de buitenlucht op. Vervolgens gaat het koelgas door een compressor om de energie verder op te hogen. Hierna komt het bij de wisselaar aan waar het koelgas warmte afgeeft een uw water. Daardoor kunnen wij u helpen om uw woning op een zuinige manier te verwarmen met een warmtepomp zonder gas.

Waarom kiest u voor energiezuinige verwarming?

Door deze energiezuinige warmtebron te kiezen, heeft uw huis in alle seizoenen een optimale temperatuur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het energieverbruik. Bij ons verwarmingsbedrijf vindt u naast een warmtepomp op lucht en water allerlei andere energiebronnen, zoals:

Assortiment

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Vraag vandaag nog een offerte aan en ga van het gas af!

Wilt u een warmtepomp op lucht en water bestellen zodat u uw woning kunt verwarmen zonder gas? Bekijk ons beschikbare aanbod en kies de warmtepomp zonder gas voor uw woning. Vraag nu uw offerte aan! Wenst u aanvullende informatie of wilt u meer weten over het aanbod van onze technische groothandel? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Dit kan per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen.

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.