Buitenunit warmtepomp

Zoekt u naar een buitenunit warmtepomp? Ferroli in Breda is de specialist op het gebied van waterpompen en andere soorten verwarming. Met een buitenunit waterpomp van Ferroli hoeft u zich minder zorgen te maken over het energieverbruik. Bent u benieuwd welke modellen hiervoor geschikt zijn? Bekijk het beschikbare aanbod bij ons online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Verwarming met een warmtepomp als buitenunit

Wilt u uw huis verwarmen met een warmtepomp? Bij ons vindt u zowel monoblock buitenunit warmtepompen als split systemen. U vindt hier dus bij ons diverse mogelijkheden voor. Zo kunt u uw huis verwarmen met alleen een buitenunit van de warmtepomp, maar u heeft ook de mogelijkheid om een warmtepomp te gebruiken voor tapwater. Dit doet u door nog een extra buffervat aan het systeem toe te voegen. Door beide opties aan te bieden houdt u alle opties open betreft de mogelijkheid voor energiezuinige verwarming.  Naast alleen een buitenunit warmtepomp kunt u bij ons verwarmingsbedrijf ook terecht voor andere waterpompen en onderdelen, zoals:

Omnia m warmtepomp buitenunit

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Bestel uw buitenunit vandaag nog bij een Ferroli-dealer

Wilt u gebruikmaken van een buitenunit verwarmingsmethode, zoals een waterpomp? Bekijk dan het beschikbare aanbod online en beslis welk model u het meeste aanspreekt. Vraag een offerte aan bij een Ferroli-dealer! Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze dealers? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag bij alle mogelijke vragen die u wellicht heeft.

 

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.