Kleine warmtepompboiler

Zoekt u een kleine warmtepompboiler? Dan zit u bij Ferroli in Breda zeker goed! Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in diverse soorten energiezuinige verwarmingsmethoden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor compacte oplossingen zoals een compacte warmtepompboiler. Bent u benieuwd welke modellen passend zijn voor uw woning? Bekijk het beschikbare aanbod bij ons online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Een compacte oplossing met een kleine warmtepompboiler

Wilt u gebruikmaken van een compacte warmtepompboiler? De Egea, een kleine warmtepompboiler is ideaal voor woningen die een compacte warmtebron vereisen, maar het kan ook zeker gebruikt worden als extra warmtebron die u combineert met een elektrische verwarming of uw huidige bestaande systeem. Hierdoor heeft u verschillende opties, betreft energiezuinige verwarming, om toe te voegen aan uw huidige systeem of deze compleet te vervangen. Buiten een kleine warmtepompboiler kunt u bij ons verwarmingsbedrijf ook terecht voor diverse andere compacte verwarmingsmethoden:

Door een compacte warmtebron te kiezen kunt u ook een kleine buitenlocatie verwarmen, waarin u graag een energiebron wilt, maar waar u niet geregeld gebruik van maakt. Zo kunt u optimaal genieten van deze locatie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de energie.

Warmtepompboiler EGEA

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Bestel uw compacte warmtepompboiler bij een Ferroli-dealer vandaag nog!

Wilt u een kleine warmtepompboiler bestellen bij een Ferroli-dealer? Bekijk dan welke modellen wij voor u beschikbaar hebben en kies het model dat past bij uw woning. Vraag eenvoudig een offerte aan voor de plaatsing. Heeft u aanvullende vragen over onze modellen of wilt u meer weten over onze dealers? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag bij al uw vragen.

 

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.