Elektrische warmtepomp

Bent u op zoek een volledig elektrische warmtepomp? Dan zijn wij dé specialist voor u. Ferroli in Breda heeft namelijk jarenlange ervaring op het gebied van warmtepompen. U vindt bij ons zeker een geschikte elektrische warmtepomp voor uw woning of kantoorpand. Bent u benieuwd welke modellen wij beschikbaar hebben? Bekijk het beschikbare aanbod bij ons online.

N

Duurzame verwarming

N

Eigen productontwikkeling

N

Ruim aanbod verwarmingsmethoden

Een energiezuinige elektrische warmtepomp koopt u bij ons

Wilt u graag van het gas af, een deel van uw gaskosten vervangen met elektrisch of is uw cv-ketel toe aan vervanging? Kies dan voor een elektrische warmtepomp. Deze energiezuinige warmtebron biedt u een optimaal alternatief voor de traditionele verwarming. Binnen ons assortiment vindt u diverse mogelijkheden voor de plaatsing van een elektrische warmtebron, waardoor u zeker een passende oplossing kunt vinden voor uw woonsituatie. Naast elektrische warmtepomp kunt u bij ons verwarmingsbedrijf terecht voor diverse andere verwarmingsmethoden:

Elektrische warmtepomp

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons direct

Vul ons contactformulier in

Bestel uw elektrische warmtepompen eenvoudig bij een Ferroli-dealer!

Wilt u een elektrische warmtepomp bestellen voor uw woning? Bekijk dan welke modellen het meest geschikt zijn voor uw woning of neem contact op met onze specialisten voor advies op maat. Vraag eenvoudig een offerte aan voor uw woning! Wenst u aanvullende informatie of wilt u meer weten over onze dealers? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Dit kan per telefoon via 076 572 57 25 of door het contactformulier in te vullen.

 

nOG VRAGEN?

e-MAIL ONS DAN DIRECT

Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw E-mail.