Rubino Plus

Rubino Plus

Ferroli Nederland

De Lamborghini Caloreclima airconditioning

De Lamborghini CaloreClima serie, Rubino Plus combineert design en een fluisterstille werking met een efficiënt energieverbruik.

De Rubino Plus is nu uitgevoerd met dubbele filter techniek voor een schone binnenlucht. De Rubino Plus gebruik een Cold Catalyst filter voor schadelijke gassen en een BioHEPA filter voor de filtratie van (fijn)stof en bio-deeltjes. Nu nog meer wooncomfort en aandacht voor het binnenmilieu. 

De Rubino Plus is verkrijgbaar in de Split of Multi-split uitvoering. 

De kenmerken van de Rubino Plus op een rij:

  • BioHEPA filter voor de filtratie van (fijn)stof en bio-deeltjes. 

  • Fluister stil!

  • verwarmen en koelen door middel van DC-invertertechnologie

  • Altijd de gewenste temperatuur in huis

  • Nachtmodus

  • Efficiëntieklasse A++/ A+

  • WI-FI en remote controlled 

  • SMART-systeem kan ook bediend worden met de Lamborghini air conditioner app 

  • Breed scala aan combineerbare vermogens

  • R32-milluevriendelijk koelmiddelAirco + bull
Rubino Plus binnen

Download de brochure


Download de handleiding

Schone lucht filter

De Rubino Plus maakt gebruik van BioHEPA schone lucht filters en Cold Catalyst filter. Dit zorgt voor een fijn en schoon binnenklimaat

Koelen/Verwarmen

Met de Rubino Plus kunt u bijvoorbeeld zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter

Met app bestuurbaar

Download nu de app in de appstore en zorg vanaf waar dan ook voor een perfect binnenklimaat!

Wat zijn BioHEPA filters?

HEPA is een afkorting van high-efficiency particulate air ( hoewel ook andere benamingen bekend zijn) en is van toepassing op specifieke type luchtfilters die tussen minimaal 85% en maximaal 99,999995% van alle stofdeeltjes van 0,3 micrometer tegenhouden, dit is afhankelijk van het specifieke filtertype. De Rubino Plus is nu uitgevoerd met dubbele filter techniek voor een schone binnenlucht. De Rubino Plus gebruikt een Cold catalyst filter voor schadelijke gassen en  een BioHEPA filter voor de filtratie van (fijn)stof en bio-deeltjes. Nu nog meer wooncomfort en aandacht voor het binnenmileu.

Ideaal binnenklimaat voor iedere ruimte

Altijd al gedroomd van een koele zomer? De Rubino Plus Multi-split is in vele soorten vermogens te combineren waardoor u in iedere ruimte een ideaal binnenklimaat kunt creëren met het optimale vermogen voor de ruimte.  U kunt in de kleinere ruimtes lagere vermogens installeren en in bijvoorbeeld uw woonkamer voor een zwaardere binnen unit kiezen.  Dit wordt uiteraard voor u berekend door de installateur! 

DC-inverter technologie

DC inverter techniek zorgt ervoor dat de airconditioning snel reageert op veranderingen in de ruimte. De DC inverter regelt de te leveren capaciteit voortdurend af op de gemeten binnentemperatuur. Het koelvermogen bij een DC inverter airconditioning is variabel, het geleverde vermogen wordt aangepast aan de gevraagde koelcapaciteit in de ruimte. Zodra deze temperatuur is bereikt, blijft de DC inverter airconditioner werken op een laag niveau, dit betekent een lager energieverbruik en stabieler binnenklimaat! Uit diverse onderzoeken is vastgesteld dat DC inverter systemen een circa 30% lager energieverbruik hebben dan de traditionele airconditioners welke alleen aan- en uitschakelen om een bepaalde temperatuur te behouden.

Een Lamborghini in huis!

Laten we vooral niet vergeten dat u een echte Lamborghini in huis hebt wanneer u een Rubino Plus airconditioning koopt!

Welke RUBINO PLUS past bij u?

Een Airco kiezen is altijd lastig en daarom helpen wij u graag op weg! 

U heeft een huishouden van 2 tot 3 personen:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi libero sapien, blandit a enim vel, aliquam pharetra magna. In id consequat lectus. Vivamus et justo eget augue congue malesuada pellentesque congue enim. Curabitur facilisis pellentesque dui, ut pharetra elit dictum et. Quisque quis nulla vitae erat tristique auctor a eget felis. Integer molestie ligula arcu, ac ornare augue tincidunt sit amet. 

U heeft een huishouden van 3 tot 6 personen:

Sed posuere ullamcorper commodo. Pellentesque congue ex lorem, sit amet bibendum nulla aliquet quis. Morbi congue tortor risus, ut fermentum libero semper tincidunt. Cras viverra mattis lobortis. Vestibulum lorem orci, rutrum at turpis ut, vestibulum consectetur diam.

 

Gratis en vrijblijvend advies op maat nodig?


Contact