Our Story

Een paar woorden

Over ons

Sinds 2001 maakt Ferroli Nederland BV (voormalig AGPO), 100% deel uit van Gruppo Ferroli, te San Bonifacio, Italië. Gruppo Ferroli,heeft 4.000 medewerkers, eigen productiecentra, 14 vestigingen in Europa en Azië en één van de grootste spelers in de wereld van verwarming, koeling en luchtbehandeling.

Een blik op de toekomst Gruppo Ferroli heeft zich ten doel gesteld om dé totaalleverancier te worden in binnenklimaatconcepten. Al ruim een halve eeuw ontwikkelen wij technisch hoogstaande producten, die toepasbaar zijn in iedere woon- of werkomgeving. Innovatie staat hierbij hoog in het vaandel. Door continue te investeren in onderzoek naar duurzame energiesystemen, draagt Gruppo Ferroli zijn steentje bij aan een groener milieu. De stap van conventionele naar HR technologie en het toepassen van duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen, zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Om alle Ferroli producten zo goed mogelijk te kunnen vermarkten, investeert Gruppo Ferroli veel tijd en aandacht aan zijn strategische partners. D.m.v. marktconforme producten, een marktgerichte organisatie en lange ervaring waarborgen wij zo onze kwaliteit en betrouwbaarheid met één doel, uw comfort.

Ferroli head office

Onze missie is simpel.
Door continu te blijven investeren in duurzame energieoplossingen, willen wij effectief bijdragen aan een groenere wereld. Door conceptmatig te denken en ook actief betrokken te zijn bij het beheer en onderhoud van concepten, gaan we voor maximale energiebesparing en optimaal rendement.

Ferroli Nederland

Onze ervaring

1958
Opgericht
0
Verkochten producten
0
+
Installateurs die met onze producten werken
Omnia m warmtepomp